viktreducering

Hitta den bästa träningsväskan 2024

13 januari 2024
6 minuters läsning
Hitta den bästa träningsväskan 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

En funktionell och pålitlig träningsväska är viktig för alla som vill hålla sig i form. Om din väska är packad med det nödvändigaste är du alltid redo för ett träningspass, vilket gör det mer sannolikt att du faktiskt kommer att träna.

Köpguide – Hitta den bästa träningsväskan / sportväskan / gymväskan

Den här guiden hjälper dig att förstå vad du ska tänka på när du köper en sportväska, så att du kan fatta bästa möjliga beslut.

Några faktorer att tänka på när du köper en tränings- eller gymväska:

  • Hur du ska använda den
  • Vad som ska rymmas i den
  • Storleken

Några saker som du kanske vill ha med dig i väskan är plåster, hörlurar, hårsnoddar (om du har långt hår), Schampo, handuk, badlakan, träningshandskar, gymskor och deodorant. Om du letar efter mer av en gymväska behöver du kanske få plats med ett lyftbälte, remmar och kosttillskott, protein och PWO.

Din träningsväska blir mycket mer funktionell om den har flera fack. På så sätt kan du enkelt organisera allt och hitta det du behöver utan att behöva leta runt utan syfte. Ett externt fack för busskort, träningskort, telefon och nycklar är viktigt. Och inuti väskan kommer separata avdelningar för skor, shakers, kläder och toalettartiklar att göra träningsbesöket enklare.

Vilken typ av väska du använder beror på vad du föredrar. En gymväska av tyg är lätt att tvätta i maskin, vilket kan vara en fördel om du ofta har våta eller svettiga kläder efter träningen. Det finns dock även material som är lätta att torka av med en trasa om det är det du föredrar. Om du lägger dina våta eller svettiga kläder i en separat påse innan du lägger dem i din gymväska är behovet av att tvätta den senare inte lika stort.

Ditt transportsätt till gymmet har stor betydelse för vilken typ av rem du behöver till din väska. Om du kör bil eller åker kollektivtrafik räcker det förmodligen med ett vanligt band. Om du däremot väljer en utomhusaktivitet som cykling eller promenader kan du överväga att bära väskan som en ryggsäck i stället. Och slutligen, se till att välja en väska vars pris ligger i linje med den kvalitet och stil du önskar – tänk på att det oftast innebär att du måste lägga ut lite mer pengar för ökad hållbarhet och funktioner som extra fack.

träningsprylar

 

De bästa träningsväskorna 2024

Här är de bästa träningsväskorna på marknaden, baserat på recensioner från tidigare kunder, kvalitet, pris och funktion.

Vi vill ha ordning i alla delar av våra liv, oavsett om det gäller garderoben, förrådet, kontoret, köksskåpen eller till och med gymväskan.

#1 Willbag Pro Sportväska

Träningsväskan har en hel kardborreknäppningssida som kan användas för att fästa personliga föremål som dekoration. De justerbara bröst- och midjebanden gör den bekväm att bära, medan mollekonstruktionen ger både styrka och flexibilitet. Med en kapacitet på 45 L rymmer den här väskan enkelt 2 par skor, gymkläder, en handduk, en matlåda och andra träningsredskap. Det finns också ett särskilt fack för bärbar dator/enhet (upp till 17 tum) för ökad bekvämlighet.

Den här ryggsäcken har utformats med din komfort i åtanke, med justerbara kompressionsremmar och en platt öppning på 180 grader för enkel packning och uppackning. Alla fack har tvåvägsöppningar, stormluckor och dragflikar för enkel åtkomst, medan sidorna har 2 flaskhållare. Ryggsäcken levereras också med en WILL-lapp som standard, som kan tas bort om så önskas. Fungerar bra som handbagage, men kontrollera måtten mot ditt flygbolags tillåtna handbagage innan du reser. Will träningsväskas mått är 48cm x 34cm x 29cm. Enligt oss är detta den bästa träningsväskan 2024.

Träningsväskan finns i färgerna: Röd, Svart, Grön, Rosa och Blå

willbag pro sportvaska

#2 Norris Hybrid Gym Bag/Backpack, black, Gorilla Wear

Håll din utrustning samordnad med den här smarta hybridryggsäcken som enkelt kan omvandlas till en gymväska! Det här är den näst bästa gymväskan 2024 enligt oss. Innehåller 66 liter och träningsväskan är tillverkad av ett slitstarkt material. Har 6 fack. Kan ta loss ett fack på insidan för enkel packning.

Norris Hybrid från Gorilla Wear är en träningsbag med sex fack: ett stort centralt utrymme, två sidofickor och tre innerfickor. Alla blixtlås är lätta att dra upp med blixtlås och har bifogade handtag för enkel användning. Väskan har också dubbla axelremmar, vilket gör den lätt att bära som antingen en ryggsäck eller bag.

Dragkedjorna är pålitliga med praktiska handtag, och designen är snygg med flera Gorilla Wear-tryck.

gorilla wear träningsvaska

#3 GS Sport Bag Träningsväska Gymstick

Den här praktiska träningsväskan har flera fack, perfekt när du är på väg till gymmet. Den har ett stort fack, ett mindre fack på långsidan och ett fack på kortsidan.

Väskan är tillverkad av slitstark polyester och mäter 65x30x32 cm.

gs sportbag träningsväska gymstick

#4 Bemaxx Träningsväska med skofack

Den här EXTREMT praktiska väskan har många olika fack, bland annat: ett stort fack för skor med ventilerande lufthål, en sidoficka i nät för flaskor, ett vattentätt våtfack för badbyxor, handduk etc., ett XXL-huvudfack samt en nätficka på väskans utsida som är perfekt för mobiltelefon, nycklar eller plånbok! Storlek på handväskan: 55 cm x 26 cm x 29 cm (40 liter).

Bemaxx sportväska är perfekt för alla som vill ha en högkvalitativ, hållbar och bekväm väska. Polyestermaterialet är vattentätt och motståndskraftigt mot nötning, medan de vadderade handtagen och remmarna ger maximal komfort för axlar och händer. Tack vare den förstärkta botten med nitar ger väskan ett perfekt skydd mot slitage.

träningsväska med skofack till dam och herr

(AMAZON SE)

Viktigt att tänka på när du väljer sportväska

sportväska för henne

Välj en rymlig väskstorlek

När du väljer storleken på din väska ska du inte vara snål. Även om du bara går på yogaklasser kommer det ibland att finnas tillfällen då du behöver ta med dig ett par sneakers och flera lager kläder. Om det händer och din väska är för liten måste du sitta på den för att få den stängd -vilket kan förstöra dragkedjorna. Ibland kanske du behöver ha med din dator eller tablet. En rymlig väska är bästa alternativet.

Många fack

Är allting lättillgängligt? Den bästa träningsväskan har externa fack för busskort och nycklar och flera fack inuti för skor, kläder och toalettartiklar. En rymlig ryggsäck är både snygg och skonsam mot ryggen.

Lås in svetten så du slipper tvätta väskan ofta! Lägg en tygpåse (en plastpåse fungerar också) i din gymbag . Du kan enkelt tvätta hela väskan när det behövs, men kom ihåg att använda en tygpåse om du vill vara hållbar och tvätta den i maskin från tid till annan för att undvika skador.

Alltid i väskan

En vattenflaska, plåster mot skavsår, hörlurar, hårhanddukar, torrschampo och deodorant är saker som kan finnas permanent i din gymväska. På så sätt behöver du inte packa upp och packa om dina toalettartiklar varje gång du går till gymmet. Torrschampo är en flickas bästa vän när det gäller träning!

Reservunderkläder

Vi vet att det inte är roligt när du inser att du har glömt att packa ett par rena underkläder efter duschen på gymmet. För att undvika den stressiga känslan kan du fortsätta att packa in ett klädbyte för varje nytt pass, men också gömma en “panikunderplagg” i ett av facken, som du kan ta fram när det behövs. Och när de väl är använda sätter du in ett nytt par omedelbart!

Lagra nödkraft

Oavsett om det är ett extra par strumpor eller ett mellanmål kan du alltid ha något i väskan för när du verkligen behöver det. Och när du har använt det, se till att byta ut det så att du aldrig blir överraskad! Exempelvis kan du lägga i ett par proteinbars då de har lång hållbarhet!

Kategorier