viktreducering

Gå ner i vikt med bästa viktminskningspaket 2024

13 januari 2024
12 minuters läsning
Gå ner i vikt med bästa viktminskningspaket 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

För dig som vill hitta ett färdigt viktminskningspaket som ger resultat!

Om du vill nå dina viktminskningsmål snabbare är det viktigt att välja ett bra viktminskningspaket från de bästa leverantörerna. Dessa paket kan vara mycket fördelaktiga för att hjälpa till med snabbare fettförbränning. De hjälper även dig mycket i vardagen, eftersom de inte kräver speciellt mycket uppmärksamhet då tillskotten enkelt kan tas dagligen. Ofta brukar man köra viktminskningspaketen upp till en månad för maximalt resultat.

Ett paket för viktminskning kan till exempel innehålla allt du behöver för att nå dina mål:

 • Proteinpulver av kasein och vassle för att stilla hunger och förse kroppen med välbehövliga proteiner
 • BCAA som energivärde för att främja god återhämtning efter träning
 • Fettförbränningstillskott för att bränna extra kalorier snabbare

Om du vill påskynda din viktminskning och bränna fett effektivt är ett komplett sortiment av ersättningsdrycker för måltider den perfekta lösningen för dig! Dessa drycker erbjuder alternativ med låg kalorihalt och kan hjälpa dig att snabbt nå dina mål. 

Investera lite extra pengar för att få igång din viktminskning med ett omfattande och effektivt viktminskningspaket. Vår lista nedan erbjuder utmärkta val av paket som med all säkerhet kan hjälpa dig att snabbt och varaktigt tappa överskottskilon.

Välj det viktminskningspaket som passar bäst för dina mål och din livsstil och gör dig redo att nå dina viktminskningsmål redan idag!

Om du inte skulle vara nöjd med det viktminskningspaket du väljer, kan du enkelt prova på ett annat viktminskningspaket – målet är att hitta ett viktminskningspaket som fungerar för dig! Med något av de viktminskningspaket vi rekommenderar, så kan du på bästa sätt få den hjälp och rätt stöd för att nå dina viktminskningsmål. Lycka till!

#1 Viktminskningspaket intensiv

Viktminskning intensiv är skräddarsydd för att hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål samtidigt som du är snäll mot din kropp. Här kombinderas näringsrika produkter och kosttillskott med medveten måltidsplanering, regelbunden fysisk aktivitet och en hälsosam dos beslutsamhet för att lyckas tappa kilona på bästa sätt!

Så här fungerar varje del i paketet viktminskning intensiv:

Burn är ett mycket kraftfullt kosttillskott för att gå ner i vikt, tack vare en rad nyttiga ingredienser. Kolin hjälper till med regelbunden fettförbränning medan krom håller blodsockernivåerna under kontroll. Ena varianten innehåller koffein som ger energi och ökar din ämnesomsättning, medan den andra koffeinfria versionen innehåller teobromin från kakao och synefrin som har studerats ingående för sina fettförbrännande egenskaper.

Arctic Omega-3 är ett kraftfullt näringstillskott som innehåller DHA och EPA, två essentiella fettsyror som stöder hjärt- och kärlhälsa och en normal funktion av immunsystemet. När du går ner i vikt kan din kropp bli sårbar för virus och bakterier, men omega-3 har visat sig vara effektivt för att hjälpa dig att hålla dig frisk genom att stärka immunförsvarets försvar mot infektioner samtidigt som det minskar blodsockernivåerna, insulinnivåerna samt triglyceriderna – alla nyckelfaktorer när det gäller att gå ner i vikt.

Diet Shake är en aptitretande måltidsersättning som bara innehåller 100 kalorier, men som ändå stillar din hunger på ett mycket bra sätt. Denna måltidsersättning är klockren tack vare de 3 gram fibrer och 14 gram protein som du får per portion. Den förser din mage och dina tarmar med optimal näring för att du ska känna dig nöjd under en längre tid efteråt.

Det intensiva paketet för viktminskning innehåller också en gratis guide för viktminskning som hjälper dig att förstå kroppens behov av viktminskning och hur du utvecklar en effektiv strategi för viktminskning.

Med det här paketet kan du räkna med att få ut det mesta av din viktminskningsresa!

viktminskningspaket intensiv

BURN fettförbrännare som är nr 1 i vår bäst i test lista över fettförbrännare.

Med det här paketet kan du räkna med att få ut det mesta av din viktminskningsresa!

#2 Viktminskningspaketet betterfeast

Vill du hellre satsa på verkliga livsmedel? Då är det värt att ta en titt på BetterFeast viktminskningspaket! Paketet omfattar en holistisk syn på hälsa och välbefinnande och innehåller måltider för varje del av dagen, från frukost till middag, samt mellanmål.

Varje låda innehåller 5 frukostar, luncher och middagar, samt ytterligare 5 hälsosamma mellanmålsalternativ – alla utformade med noggrann hänsyn till antalet kalorier. När du köper viktminskningspaketet uppmanas du att välja kön för att få ett skräddarsytt kaloriintag. Dessutom kan du välja att inte inkludera fläskkött och fisk i näringsplanen – detta fina med Betterfeast viktminskningspaket är att allt detta skräddarsys specifikt för varje person!

Måltidsplanering

Dag 1

Börja din viktminskning med en veckomeny som är specialanpassad för att passa alla dina näringsbehov! På dag ett vaknar du upp och matar dig med jordnötssmörsgröt med choklad som frukost. Vid lunchtid kan du njuta av en god smörgås med tonfisksallad som huvudrätt. Sedan avslutar du dagen med middag som innehåller kalkonköttbullar tillsammans med sesambakade morötter och stuvad spenat – mums!

Dag 2

På dag två börjar du morgonen med en smakrik spenat- och ostsoufflé som serveras på rågbröd med tomater. Njut av lunchen med en näringsrik sallad fylld av quinoa och hummus. Avsluta dagens måltider med mexikansk lasagnette som blir ännu godare när den kombineras med bönsallad!

Dag 3

På den tredje dagen börjar du morgonen med en söt och krispig kombination av skyr, ananaspuré och hackad mandel. Till lunch kan du unna dig en edamamebönsallad med vetekärnor som ger extra näring. Kvällen avslutas på ett smakfullt sätt genom att njuta av smörkyckling som serveras över blomkålsris med mango chutney som en extra touch!

Dag 4

Börja dagen med en smakrik frukost med kardemummeyoghurt och äppelkompott. Njut av en energigivande lunch med pastasallad fylld med kikärter för att hålla dig igång hela eftermiddagen. Avrunda kvällsmåltiden genom att njuta av smältande kalkonfilé som serveras tillsammans med ratatouille, bulgurvete och gröna bönor för en riktigt läcker middag!

Dag 5

På dag 5 börjar du morgonen med kvarg och jordgubbstoppning till frukost. Till lunch kan du tillfredsställa dina smaklökar med en läcker chili con carne måltid tillsammans med bröd och crème fraîche. För att avsluta dagen på ett perfekt sätt kan du njuta av kycklingfilé i skysås tillsammans med potatis och bakad rödbeta! Glöm inte att lägga till ett mellanmål per dag också!

Ett liknande alternativ med riktig mat, men i frysta lådor är GI boxen som vi skrivit om i en tidigare artikel om här!

viktminskningspaket better Feast

#3 WeightWorld Skinny Coffee

WeightWorld Skinny Coffee är en exklusiv blandning av kaffe och superfoods som ger ett hälsosamt alternativ till din vanliga morgonmugg. Packad med endast 10 kalorier per portion kan detta viktminskningskaffe snabbt förberedas för att du ska kunna njuta av de energigivande komponenterna som det erbjuder som ett enkelt sätt att hantera din vikt!

Se fördelarna med en hälsosammare livsstil med det kompletta 28-dagarsprogram som följer med i paketet, med endast 10 kalorier per portion! Kaffepåsarna är lättanvända och är helt fria från laxermedel. Med Skinny Coffe kan du uppleva skillnaden som vanligt kaffe kan göra i ditt liv.

weightworld skinny coffee

#4 Clean 9 diet

Clean 9 är en diet- och detoxplan som lovar att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbt. Dieter som lovar snabb viktminskning brukar vanligtvis vara mycket populära. Många som provar dem kan dock inte hålla vikten nere efter de kört klart programmet. Men med Clean 9 diet kanske det fungerar? Vi försöker göra en objektiv granskning av Clean 9-dieten.

Vad är Clean 9 Diet?

Clean 9 diet är en nio dagars detoxdiet för snabb viktminskning. Med Clean 9 diet får du en lågkaloriplan som fokuserar på användningen av måltidsersättningsdrycker och kosttillskott för viktminskning.

Förespråkare av dieten hävdar att den hjälper till att rensa kroppen och får dig att känna dig lättare, se bättre ut och gå ner i vikt på bara nio dagar.

För att genomföra dieten måste du köpa ett Clean 9 dietpaket från företaget Forever Living eller någon av deras distributörer.

Clean 9-kostprogrammet är en nio dagar lång diet med mycket låga kalorier som är utformad för att hjälpa dig att gå ner i vikt snabbt.

Clean 9 dietpaketet innehåller följande:

 • Två flaskor på 1 liter (34 oz) av Forever Aloe Vera Gel.
 • En Forever Lite Ultra måltidsersättningsdryck i pulverform (15 portioner).
 • Ett Forever Therm örttillskott (18 tabletter).
 • Ett Forever Garcinia Plus-växttillskott (54 softgels).
 • One Forever Fiber (9 paket).
 • En shaker.
 • Ett måttband.
 • Ett informationshäfte med en träningsplan.

Det viktigaste tillskottet i Clean 9-dieten är aloe vera-gel.

Aloe vera

Aloe vera-gel består av den inre gelén och fruktköttet från aloe-bladet. Skalet och det yttre bladet avlägsnas under bearbetningen.Den inre delen av bladet består av 98,5-99,5 % vatten. Den återstående delen innehåller en del lösliga fibrer och sockerarter.Den innehåller också små mängder aminosyror, enzymer, vitaminer, mineraler, spårämnen, vissa organiska syror och antrakinon, ett känt laxermedel.Aloe vera-gel har kopplats till fördelar som förbättrad matsmältningshälsa och viktminskning. Den anses också ha antidiabetiska, antibakteriella, antioxidativa och antitumöregenskaper.Men bevisen för dessa effekter är mestadels anekdotiska eller baserade på djurstudier. Det finns mycket få kvalitetsstudier på människor som stöder detta.En studie på råttor visade att aloe vera kan vara lovande som medel för viktminskning.

En studie på människor har också genomförts. Den följde 136 överviktiga personer med obehandlad typ 2-diabetes eller prediabetes och fann att de som tog aloe vera-kapslar förlorade 4 % mer kroppsfett än de som tog placebo.

Forever living detox

Garcinia

Garcinia Plus kapslar innehåller garcinia cambogia extrakt.Detta är ett viktminskningstillskott som framställs av en frukt med samma namn.Garcinia cambogia innehåller höga halter av hydroxicitronsyra (HCA), som är den huvudsakliga aktiva ingrediensen.Vissa hävdar att det hjälper dig att bränna mer fett när det tas som en del av ett kost- och träningsprogram, och att det hjälper till att hålla hungern i schack genom att minska din aptit.

Forever Therm

Forever Therm-växttillägget i Clean 9-dieten påstås ge dig en energiboost och öka din ämnesomsättning.De viktigaste aktiva ingredienserna i detta tillskott är hallonketoner och grönt teextrakt.Att dricka grönt te har kopplats samman med en ökad ämnesomsättning.Dess inverkan på fettförbränningen anses dock vara liten och kanske inte gäller alla människor, särskilt om du regelbundet dricker drycker med koffein.Hallonketoner är naturliga föreningar som finns i röda hallon och som har undersökts som ett medel för viktminskning.

(AMAZON SE)

#5 Lepigen ® Viktpaket

Ett gediget viktminskningspaket från Lepigen. Här kan du få framgång snabbt då detta är en oslagbar kombination av två av de mest effektiva produkter för att ge snabba och långvariga resultat.

Kundrecension: Viktpaketet har fungerat för mig. Gått ned 9 kg på ett halvår. Känner mig som en ny människa, så mycket piggare och gladare :). Men jag går även power walks 3-4 gånger i veckan i 1 timme och har lagt upp ett enklare kostschema.

Lepigen kapslar innehåller följande ingredienser i varje kapsel och den totala dagliga dosen när du tar 2 kapslar:

 • Hallon ketonextrakt 140mg/280mg
 • grönt te-extrakt 125 mg/250 mg
 • ginseng-extrakt 125 mg/250 mg
 • piperinextrakt 125mg/250mg

Känner du dig överväldigad av tanken att påbörja din viktminskning?

Många kämpar för att hålla sig till bantning, men blir besvikna när målen inte uppnås. Detta “kom igång-paket” finns här av en anledning – för det kombinerar de bästa produkter så att du snabbt kan börja se resultat! Låt dig inte bli avskräckt; nu finns det ett enklare sätt att nå dina drömmar om hälsa och välbefinnande.

Börja morgonen med Lepigen Weight Pack F1 Fatburning Booster – ta 1 kapsel på tom mage tillsammans med ett glas vatten. Observera att du endast bör konsumera upp till en kapsel per dag för bästa resultat.

För eftermiddagen och kvällen, ta två kapslar av Lepigen X-Strong cirka 30-40 minuter före måltiderna; men ta dem inte senare än efter kl. 19.00 eller med 5 timmars mellanrum.

Få exceptionell kvalitet med Lepigen X-Strong. Denna svensktillverkade produkt har varit en storsäljare i Sverige sedan 2002, då över 300 000 kunder redan har litat på dess förträfflighet.

F1 Fatburning Booster är en revolutionerande produkt som innehåller rent L-arginin, en aminosyra som har studerats ingående för sina effekter på träningsprestanda. Studier har visat att tillskott med denna form av arginin kan avsevärt förbättra fysisk kondition och uthållighet under ansträngande aktiviteter, vilket gör F1 till det idealiska verktyget för att hjälpa dig att nå dina träningsmål snabbare än någonsin tidigare!

Femton friska personer deltog i en studie som analyserade den direkta effekten av L-arginintillskott. Efter att ha lämnat ett första blodprov fick varje deltagare antingen 6 gram L-arginin eller dess placeboekvivalent. Efterföljande tester visade att de som fick in tillskottet upplevde en ökad muskelblodvolym och förbättrad prestation jämfört med deras ursprungliga resultat före testet. Samtidigt såg deltagarna som tog placebo inga sådana effekter på sina kroppar eller förmågor.

Forskning och källor:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21395365

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23075551

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22260513

lepigen viktpaket

Få 25 % rabatt när du köper två eller fler viktpaket på en gång!

#6 BODY SCIENCE Viktminskningspaket

Detta är ett svensktillverkat viktminskningspaket 

Diet Shake and Weight Loss kan hjälpa dig att snabbt banta när du kombinerar det med en näringsrik livsstil. Förlora de extra kilona på ett effektivt sätt!

Body Science Diet Shake är en svensktillverkad måltidsersättning som är utformad för att hjälpa dig att bränna fett, inte muskler, och samtidigt gå ner i vikt på ett effektivt sätt. Denna shake innehåller extra högt proteininnehåll för ökad mättnad samt kostfiber för bättre matsmältning. Dessutom innehåller varje portion endast 110 kalorier utan extra socker! Dessutom är denna produkt berikad med viktiga vitaminer och mineraler som din kropp behöver samtidigt som den är otroligt prisvärd – så mycket att butiken garanterar 100 % tillfredsställelse eller pengarna tillbaka!

Body Science Diet Shake är ett läckert måltidstillskott med ett extra högt proteininnehåll och fylld med viktiga vitaminer och mineraler – utan tillsatt socker. Den ger en fantastisk mättnadskänsla som håller i sig och hjälper dig på din viktminskningsresa. Med sina höga fiber- och proteinnivåer i varje shake håller den garanterat hungerkänslorna borta!

Om du letar efter ett enkelt sätt att minska ditt kaloriintag samtidigt som du får viktiga näringsämnen, mineraler och protein för att hjälpa till med muskeltillväxt och fettförlust, är Diet Shake den perfekta produkten! Den kan inte bara användas under en viktminskningsresa utan även som en lätt frukost eller ett hälsosamt mellanmålsalternativ året runt. Med sitt höga proteininnehåll är Diet Shake dessutom utmärkt för återhämtning efter träning också!

Body Science Weight Loss Capsules är den perfekta stimulansfria lösningen för dina viktminskningsmål. Den unika formel är berikad med naturliga ingredienser, som konjakmjöl, afrikanskt mangoextrakt och L-karnitin. Dessutom har den tillsatt äppelcidervinäger och kanelextrakt för en extra boost av näring! Utan koffein eller synefrin i kapslarna kommer du att kunna uppnå dina hälsomål utan överstimulering – vilket gör Body Science Weight Loss Capsules till det perfekta valet för alla som vill tappa några kilon på ett säkert sätt.

Om du vill uppnå balanserade, hälsosamma mål för viktminskning är Body Science Weight Loss Capsules den perfekta lösningen. Med den speciella diet shakeplan och en energibegränsad diet blir det lättare att tappa de oönskade kilona!

Protein hjälper inte bara till att bygga upp, utan också att upprätthålla muskelmassan över tid. Dessutom hjälper zink till att metabolisera makronäringsämnen.

D-vitamin gör att musklerna fungerar normalt och järn bidrar till att upprätthålla ett sunt immunförsvar.

Riboflavin hjälper till att minska trötthet och utmattning medan glukomannan kan hjälpa till med viktnedgång när det kombineras med en energibegränsad diet – ta 1 g per dag i tre på varandra följande dagar före måltider med två glas vatten för optimalt resultat!

Kolin är fördelaktigt för att upprätthålla en regelbunden fettmetabolism.

Kanel hjälper inte bara till att hålla blodsockret på en hälsosam nivå, utan förbättrar också matsmältningen.

Kom ihåg att en näringsriktig kost och en aktiv livsstil är avgörande för ditt välbefinnande.

Kundrecension

Är så nöjd. Den är riktigt god. Priset är helt Oki

body science viktminskningspaket

Mycket billigt viktminskningspaket

Kategorier