viktreducering

Gå ner i vikt med färdiga matlådor

13 januari 2024
5 minuters läsning
Gå ner i vikt med färdiga matlådor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. Lämna gärna en kommentar längst ner på sidan.

Att äta bra och nyttig mat vet vi alla är en viktig komponent till ett hälsosamt liv. Trots detta kan det vara svårt att laga nyttig mat, inte minst tidskrävande. Därför finns Betterfeast. Du slipper matlagning och resor till mataffären. Maten levereras till din dörr och sedan är det bara att värma den.


Om Betterfeast

Betterfeast – vägen till ett enklare liv. Betterfeast är ett företag som själva sökt efter ett sätt att göra vardagen enklare och känt ett behov av att spendera mer tid med familjen. Därför skapade de ett koncept som går ut på att färdiga matlådor kommer färdiga hem till dig och är mycket hälsosammare än de flesta andra alternativen. De fokuserar på användning av fiberrika spannmålsprodukter, grönsaker och kött med vanligtvis låg fetthalt.

Familjelivet kan vara mycket stressfullt. Det ska handlas, lagas mat, hämta och lämna barn, läxor och så vidare. Finns det inget sätt att göra vardagen lättare och ha mer tid till annat? Jo, skippa resan till mataffären och matlagning. Betterfeast erbjuder färdiga matlådor för hela familjen.

Deras koncept

Är du trött på att trängas i mataffären efter jobbet? Vill du att middagen ska vara klar när du kommer hem? Betterfeast har själva känt ett behov av en enklare vardag och en chans att spendera mer tid med familjen. Därför har de utvecklat ett koncept som går ut på att maten kommer färdig hem till dig med stort fokus på hälsosammare mat i vardagen.

Du slipper spendera tid på att planera veckans måltider – här har du möjlighet att välja mellan nio olika måltider till fem av veckans middagar (specifikt för familjelådan). Säg hejdå till stressfulla inhandlingar och matlagning. Maten som kommer till din dörr är färdigsköljd, tillagad och portionerad. Det enda du behöver göra är att värma maten och sedan avnjuta den.

De erbjuder fyra olika alternativ – familjelådan med middag till hela familjen, ett viktminskningspaket med alla dagens måltider (frukost, lunch, mellanmål och middag) och vardagslådan där du själv skräddarsyr hur många av dagens måltider du vill ha. Deras matlådor är genomtänkta och skapade för att ge dig en enklare vardag. Till sist alternativet Bootcamp som innehåller tre dagar av viktminskningspaketet och tre dagars juicekur.

Matlådorna leveraras till din dörr på måndagar mellan 17.00 – 22.00 och är förpackad i återvinningsbara frigolitlådor för att förvara kylan så att du kan förlita dig på att maten hålls färsk.

Framställningen av menyn

Kvalitén på råvaran är viktigt och Betterfeast förstår vikten av att kosten bör fördelas mellan grönsaker, fullkorn samt hög kvalitet på fisk och köttprodukter. Smaken, hälsan och kvalitén finns alltid i åtanke hos Betterfeast. De lägger ett stort fokus på att maten ska innehålla en stor del fiber, mineraler och vitaminer. Dessutom är det stort fokus på “dolda” grönsaker, exempelvis innehåller deras köttgryta nästan lika mycket grönsaker som kött. Det görs smaktester varje dag och det köps bara in råvaror som håller Betterfeast höga krav.

Inspirationen till matlådorna kommer från hela världens kök och håller sig ständigt uppdaterade på de förändrade mattrenderna, samtidigt som svenska klassiker alltid finns med. De lägger även stort fokus på så kallade “superfoods”, såsom quinoa och chiafrön som är rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter.

För en lättare viktnedgång

För många kan det vara svårt att gå ner i vikt, särskilt när du själv ansvarar för matlagning och inköp. Om du har haft en lång dag lockar det oftast mer med att beställa hem en pizza istället för att ställa sig i köket och laga mat. När du istället använder dig utav Betterfeast viktminskningspaket är alla dagens måltider redan ordande och bara för dig att värma. Detta gör det lättare för dig att fokusera på träning och hålla motivationen uppe.

Viktminskninspaketet är kaloribaserat beroende på om du är man eller kvinna. Detta är avgörande för en enkel viktminskning. När du går ner i vikt kan det lätt bli tråkigt och svårt att hålla motivationen uppe när man bara får äta sallad eller liknande, därför erbjuder Betterfeast genom sitt viktminskningspaket en varierad kost med mat såsom pasta, hamburgare och diverse såser. Detta paketet innehåller mycket råvaror som består av fiber som ger en mättnadskänsla och som dessutom tillfredsställer dina smaklökar.

Om du vill gå hela vägen erbjuder Betterfeast deras paket Bootcamp. Den innehåller en 3-dagars juicekur och sträcker sig över fyra veckor.

Så här enkelt är det:

Maten är färdig och behöver bara värmas upp. De kan värmas upp i både ugn och mikrovågsugn, men uppvärmning i ugn är rekommenderat.

  • Ugn: 200 grader i cirka 10-30 minuter.
  • Mikrovågsugn: full styrka i cirka 2-3 minuter.

Betterfeast erbjuder fyra olika lådor.

Familjelådan – Familjelådan är perfekt för dig med barn. Detta är ett middagspaket där du tillsammans med din familj har många valmöjligheter. Bland annat har ni möjlighet att välja mellan 9 olika rätter varje vecka, hur många personer som ska äta, hur många kvällar i veckan ni vill ha middag samt hur ofta ni vill ha er låda, varje eller varannan vecka.

Viktminskningspaketet – detta paketet är perfekt för dig som vill gå ner i vikt och hålla koll på ditt kaloriintag. Här erbjuds ett paket med alla dagens måltider; frukost, lunch, middag och snacks. Här skräddarsys din låda och du har även här flera valmöjligheter. Hur många veckor man vill ha sin låda, om du är kvinna eller man (rekommenderad kaloriintag) och man har möjlighet att välja bort om man inte vill ha/inte äter fisk, fläsk eller båda.

Här rekommenderas kalorimängd beroende på om du är man eller kvinna. Till en kvinna rekommenderas 1200-1300 Kcal per dag och till en man rekommenderas 1600-1800 Kcal per dag.

Vardagslådan – Vardagslådan innehåller färdiga matlådor för en person i fem dagar utifrån dina önskemål. Här ingår frukost, lunch, mellanmål/snacks och middag i fem dagar och även här har du flera valmöjligheter. Hur många veckor man vill beställa åt gången, vilka måltider man vill ha varje dag, man har möjlighet att välja bort fisk, fläsk eller båda.

Bootcamp – Erbjudandet Bootcamp innehåller måltider av viktminskningspaketet och tre dagars juicekur. Detta är perfekt för dig som under fyra veckors tid vill gå ner i vikt. Fösta veckan kommer tre juicer och två dagar med mat. De övriga tre veckorna kommer fem dagar mat från viktminskningspaketet. Detta erbjudande gäller för fyra veckor

Soppdiet och Juicefasta

Betterfeast erbjuder även soppdiet juicefasta eller juicekurer.

Se betterfeast facebook sida: https://www.facebook.com/Betterfeast-Matl%C3%A5dor-100464002186244

Alternativ

Ett mycket bra alternativ som fungerar bra för viktminskning är exempelvis GI boxen som har färdigkomponerade viktminskningslådor.

Kategorier